TAGONCE: NOOIT MEER JE SPULLEN KWIJT!

 
Je koffer zoek, je mobieltje kwijt of wederom je auto-, fiets- of huissleutels verloren?! Geen paniek, met de “slimme labels” van TagOnce kan de vinder van je waardevolle spullen snel, eenvoudig en rechtstreeks contact met je opnemen. Handig, efficiënt en in tegenstelling tot dure bluetooth oplossingen werkt TagOnce altijd!

  • TagOnce zijn stevig, waterbestendig en voorzien van een QR-code en NFC-chip.
  • Melding via app op de telefoon als TagOnce gescand wordt.
  • Werkt zonder batterijen of Bluetooth
  • Werkt internationaal

Als de vinder de tag scant, krijgt de eigenaar van de spullen direct een pushnotificatie met de vindplaats op zijn of haar mobiel. Vervolgens kan de vinder heel eenvoudig contact leggen op de manier die de eigenaar via de app heeft gekozen. Dat is een groot voordeel voor de privacy ten opzichte van de huidige labels in de markt, want de gebruiker kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen een telefoonnummer of e-mailadres te tonen in plaats van zijn volledige privégegevens.
De gebruiker bepaalt dus helemaal zelf welke gegevens hij of zij laat zien. Bovendien zijn deze op elk gewenst moment en voor elke reis op afstand aan te passen. Zo is het ook heel eenvoudig om bijvoorbeeld een nieuw vakantieadres of een ander telefoonnummer aan de labels toe te voegen.

De slimme labels van TagOnce zijn eenvoudig uit te lezen middels elke willekeurige moderne smartphone. De vinder van de spullen heeft daarvoor geen app of iets anders nodig. Een tikje tegen het label of een snelle scan met de standaard camera van je iPhone is voldoende.
Een ander groot voordeel is dat je niet afhankelijk bent van een batterij of verbinding via Bluetooth. Het systeem werkt altijd en overal, voor onbeperkte duur. Daarmee is TagOnce ideaal voor gebruik op reis of op vakantie.
Als je spullen op een luchthaven of station gevonden worden, krijg je snel en rechtstreeks contact met de vinder. Maar TagOnce is ook interessant om bijvoorbeeld aan de halsband van je huisdier te bevestigen om je geliefde beestje snel weer terug te krijgen.
TagOnce is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als sleutelhanger, bagagelabel, in de vorm van een sticker of als armbandje voor de kids. De sleutelhanger is ook geschikt voor aan de halsband van je huisdier. Voor €9,95 heb je al jouw eigen TagOnce label inclusief gratis app en levenslange lost & found service.

Adema Sleutelspecialist
Laarstraat 13,
7201 CA Zutphen
Routebeschrijving
Tel. (0575) 51 55 65

e-mail

Adema Sleutelspecialist
Lipperkerkstraat 31,
7511 CT Enschede
Routebeschrijving
Tel. (053) 431 14 90

e-mail

Openingstijden:
Zutphen en Enschede:
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.30

nssg logo